HYVÄN OLON JA YHTEISÖLLISYYDEN JUHLA

Luonnostaan
-festivaali
16.-18.8.2024
Villa Hannalassa

“Aivan ihana, sydämellä ja rakkaudella luotu festari! Järjestelyt toimivat erinomaisesti. Toivottavasti tämä järjestetään joka vuosi hamaan tulevaisuuteen asti.”

”Luonnostaan-festivaali oli upea kokemus! Välitön ja rento tunnelma, johon oli helppo solahtaa mukaan. Paljon erilaisia työpajoja ja toisaalta tilaa hengailla kaikessa rauhassa yksin tai yhdessä. Mukana oli ripaus pohjoisen uniikkia taikaa!”

Tervetuloa hyvän olon ja yhteisöllisyyden juhlaan, joka yhdistää hyvinvoinnin ja luonnon ainutlaatuisella tavalla kaupungin sykkeessä!

Luonnostaan-festivaali järjestetään nyt jo neljännen kerran ja festivaalia juhlitaan Oulun Toppilansaaressa, idyllisen Villa Hannalan pihapiirissä.

Paikalle saapuu mitä upeampia artisteja ja uskomatonta osaamista. Saamme nauttia livemusiikista, joogasta, inspiroivista hyvinvoinnin luennoista, ravitsevista työpajoista sekä tietenkin herkullisesta ja terveellisestä ravinnosta ja korkeaenergisestä tunnelmasta festivaalin rakkauskuplassa!

Tule elokuun ihaniin juhliin kuulemaan upeita artisteja, tunne maa ja luonto kaupungissa. Löydä sisäinen voimasi, heittäydy luovuudelle ja tanssille, kukoista ja iloitse yhdessä 300 muun festivaali vieraan kanssa!

LIPPUJEN HINNAT

PE+LA+SU

 • 3.12.2023–31.1.2024 119€
 • 1.2.–30.4. 135€
 • 1.5.–15.8. 150€
 • Ovelta 185€

PE & LA

 • 1.2.–30.4. 105€
 • 1.5.–15.8. 125€
 • Ovelta 145€

LA & SU

 • 1.2.–30.4. 115€
 • 1.5.–15.8. 135€
 • Ovelta 155€

PÄIVÄLIPUT 1.5.-15.8.2024 / ovelta

 • PE 50€ / ovelta 60€
 • LA 88€ / ovelta 100€
 • SU 60€ / ovelta 70€

Osta liput ennakkoon festivaalikaupasta!

Säkenöivät artistimme 2024

tutustu artisteihiMME!

VEEN EMONEN -ÄÄNIMATKA la 17.8.

Sini pitää lauantaina Veen emonen -äänimatkan, jossa vedenalaiset ja -päälliset äänimaisemat ja seireenimäiset kutsut vievät kuulijan järven syvyyksiin Ahtolaan, vetten valtakuntaan, raottaen sen myyttistä maailmaa.

Äänimatka on inspiroitunut kalevalaisesta veden emännästä ja kalojen hallitsijasta Vellamosta. Hän on hyväntahtoinen vedenhaltija, jota voi pyytää auliisti apuun viemään kalat verkkoon ja tuomaan suotuisat tuulet purjehdukseen.

Jotta kalaonni säilyi, Vellamolle uhrattiin osa saaliista, esimerkiksi pyydystetyn kalan pää. Vellamo nostattaa aallokkoja järvelle ja merelle ja hoitaa Ahtolassa lapsiaan, vedenkarjaa ja sairaita kaloja.

Sini on a cappella musiikkiin erikoistunut laulaja/säveltäjä/laulukouluttaja. Hänet tunnetaan mm. Tuuletar-yhtyeestä.

Mikä voisikaan sopia paremmin Luonnostaan-festivaaleille kuin Vellamosta inspiraation saanut upea äänimatka!

VAPAUDU SUKUSI KAHLEISTA -TYÖPAJA su 18.8. 

Olemme niin iloisia, että tänä vuonna saamme osaksi festivaaleja Elina Jaatisen huippuosaamisen! Kiitos Elina, kun tulet Pohjois-Suomen omille hyvinvointifestareille.

Elina Jaatinen on tunnealkemisti, henkisen kasvun valmentaja, transformatiivisen sisäisen työn fasilitaattori ja kirjailija. Hän on myös The Journey kouluttaja, sekä elävän veden rakastaja.

Luonnostaan-festivaaleilla Elina kutsuu meitä työpajassaan aidon sisäisen voimamme sekä todellisen itsemme äärelle. 

Festareilla pääsemme kokemaan Elinan ohjaamana Vapaudu sukusi kahleista -työpajan. Se on syvä matka sukusi kahleiden äärelle, niiden kohtaamiseen ja vapauttamiseen luoden tilaa terveelle yhteydelle itseesi ja muihin. 

Työpaja on voimakas ja kokemuksellinen. Kutsumme siinä paikalle koko sukulinjastosi, sinne periytyneet traumat ja rajoitteet vapauttaen kaiken, mikä on aika vapauttaa. Työpaja sisältää voimakasta tunnetyöskentelyä ja eheyttävää sisäistä työtä, harjoitteita yksin, pareittain ja koko ryhmän kesken.

JOONAS HAUVELI pe 16.8.

Juurevana esiintyjänä ja biisinikkarina tunnettu Joonas Hauveli soittaa ja laulaa helmikuussa julkaistun Koira ja kitara -albuminsa kappaleita festarin WARM UP PARTYssa.

Joonas Hauvelin blues, folk ja reggae -perinteisiin nojaavassa musiikissa hohkaa lämmin sanoma ja henkevä tunnelma.

Musiikki on vahvasti tradition tuntevaa yhä säilyttäen oman ainutlaatuisuutensa.

TRANSFORMATIIVINEN ÄÄNIMATKA su 18.8.

Aah mitä herkkua meille festarisunnuntaina tarjoillaan kaan, kun voimme laskeutua Meri Nikulan korkeaenergisen äänimatkan virtaukseen.

Merin parantava ääni ja energia koskettaa, fyysisesti ja henkisesti, avaten meidät uusille oivalluksille elämässämme.

Kanavoitu, kerroksellinen laulu, shamaanirummut ja kristallimaljat vievät meidät sisäiselle matkalle sielujemme maisemaan. 

Merin lävitse virtaava energia on hyvin puhdasta ja korkeavärähteistä. Samalla elävä yhteys maahan juurruttaa ja on valtava voiman lähde.

Tässä hyvin kirkkaan ja samalla erittäin fyysisen energian kanavassa yhteys syvään ytimeesi, omaan fyysiseen ja henkiseen keskukseesi, luovuuden kehtoon, puhdistuu ja aktivoituu.

SHAKE YOUR SOUL -TANSSITYÖPAJA la 17.8.

Kira ja Nils tuovat Luonnostaan-festivaaleille Afrikkalaisen tanssin työpajan! 

Tässä työpajassa pääsemme kokemaan, miten suuri nautinto on antaa rytmin liikuttaa kehoamme yhteisen liikkeen virrassa. Afrikkalainen tanssi antaa meille mahdollisuuden kokeilla tätä ikiaikaista ja elinvoimaista yhdessäolon muotoa. 

Kira on kokenut ohjaaja, joten hänen ohjaukseen on ihana antautua. Hänen lempeä ja aurinkoinen olemuksensa tekee osallistumisesta helppoa ja luontevaa. Nilsin rummut ja laulu vahvistavat yhteisen energiakenttämme kasvua.

LUONTOASI KOHTI – JOOGAA HERKKYYDEN JA INTUITION OHJAAMANA la 17.8.

Festarin lauantai starttaa upealla aamujoogalla kun Oulun oma joogakosmopoliitti Matti Pääaho vie meidät joogamatkalle syvälle olemuksemme ytimeen.

Mistä sinut on luotu? Antaudu herkkyyden vietäväksi pehmeän intensiiviselle jooga- ja embodiment-matkalle kohti todellista luontoasi. 

Tässä työpajassa opit antautumaan pois rutiinin haluisen mielen ohjauksesta: ajatusten väliin, alle ja taakse. 

Tämä on joogamatka kohti autenttista osaa sinussa. Se on inspiroiva, mutta se on myös intensiivinen ja jopa välillä kaoottinen kokemus. 

Parhaimmillaan se johtaa mykistävään valtavaan läsnäolon tunteeseen ja transformatiiviseen kokemukseen saadessa maistiaisen ja kosketuksen siitä, mitä on pintaasi syvemmällä. 

Kaiken mitä Matti opettaa tässä työpajassa, opettaa hän omien kokemuksien pohjalta todeksi tulleena – ei uskomuksina. 

Työpajassa liikutaan paljon joogamatolla, joten tuo sellainen mukanasi. Tämä työpaja sopii sinulle, vaikka sinulla ei olisi vielä paljoa kokemusta joogasta – olet kuitenkin avoin tutkimusmatkalle ja antaudut luonnollisen flown vietäväksi. 

HOX! Huomaa, että työpaja alkaa jo 10:30 Hannalan yläkerrassa. Tule ajoissa paikalle varsinkin, jos tulet vaihtamaan lippua rannekkeeseen vasta lauantaina! Portit avataan klo 9:30.

SISKOHAAVA -TYÖPAJA la 17.8.

Luonnostaan-festivaalin oma supervoima Henna Perkkiö pitää festareilla työpajan äärettömän tärkeästä aiheesta – siskohaavasta!

Tämä voimakas työpaja on kaikille naisille jotka ovat elämänsä aikana kokeneet mitä tahansa epämukavuutta suhteessa toisiin naisiin.

Naisten välinen kilpailu, kateus, syrjintä, arvostelu tai tuomitseminen juontavat kaikki juurensa historiaan, josta siskohaava on saanut alkunsa.

Siskohaava -työpajassa pääset tiedostamaan, kohtaamaan ja eheyttämään haavaa kauniiden harjoitusten avulla.

Nainen on naiselle susi -ketjun on aika katketa.

Henna Perkkiö on naisten holistinen valmentaja,  jonka missiona on luoda lisää yhteyttä ja yhteisöllisyyttä maailmaan voimaannuttamalla ja inspiroimalla naisia valmennuksillaan ja tapahtumillaan ympäri Suomen.

Hennan intohimona on auttaa naisia vahvistamaan yhteyttä itseensä ja omaan naiseuteensa jotta he voisivat elää elämää, joka tuntuu heille autenttiselta ja ravitsevalta.

Hennan työpajassa voimme tiedostaa siskohaavan itsessämme ja päästää siitä irti. Valomme voi viimein loistaa kirkkaasti ja pääsemme kiinni omaan ainutlaatuiseen potentiaaliimme!  Sisko – tule valoon!

LUONTOTANSSIT la 17.8.

BILEET! Lauantai-illan päätteeksi DJ Hi7e Hi7e johdattaa meidät musiikilliselle matkalle äitimaan sykkeeseen sisäisiin rytmeihimme. Oma luontomme, juuremme, esivanhempamme ja voimaeläimemme kutsutaan olemaan osa tätä elämän juhlaa – LUONTOTANSSEJA!

DJ Hi7eHi7e aka Johanna on tanssija ja dj, joka on tutkinut omia juuriaan, luontoyhteyttä sekä yhteyttä esihvanhempiinsa musiikin ja liikkeen avulla.

Hän kerää musiikkikokoelmiinsa rytmejä eri maista ja melodioita, jotka koskettavat sielua. 

Viime vuosina hän on toteuttanut tanssiproduktioita ja työpajoja, missä yhdistyy liikkeen, luontyhteyden ja kasvilääketieteen tietous.

YOGA PRANALA – TUNNE OMA  ELÄMÄNVOIMASI la 17.8.

Balin upeus, Oululaislähtöinen Anu Karoliina saapuu taas Luonnostaan-festivaaleille tuoden mukanaan Balin lämpöä ja lempeyttä!

Lauantaina Anu Karoliina ohjaa meille ihanan joogatuokion, jossa pääsemme tutustumaan Balilla syntyneeseen Yoga Pranalaan. 

Yoga Pranala -harjoituksessa intuitiivisesti virtaava joogaflow kohtaa balilaisen parantaja-perinteen koko olemustasi hoivaten. 

Harjoitukseen olennaisesti kuuluvat balilaisesta perinteestä kumpuavat käsimudrasarjat vahvistavat energiakehoamme ja lisäävät herkkyyttämme tuntea pranan läsnäolo ja virtaus itsessämme. 

Mudra Pranala on energeettinen työkalu, jonka avulla voit tulla tutummaksi oman elämänvoimasi kanssa. Voit sisällyttää mudran omaan joogaharjoitukseesi workshopin jälkeenkin, vahvistamaan yhteyttä omaan hoitavaan energiaasi päivittäin.

Harjoitus on fyysisesti lempeä, mutta energeettisesti voimakas ja itsehoidollinen. Se auttaa meitä kuulemaan kehomme sekä intuitiomme ääntä. Se elvyttää elinvoimaamme ja tasapainottaa mieltä.

 Yoga Pranala on synteesi Balilaisesta kulttuurista ja intialaisesta jooga-perinteestä.

ENCHANTING GLOBAL GROOVES AND SOUNDSCAPES la 17.8.

Lauantai-iltana saamme kokea jotain upeaa ja ainutlaatuisia kun Nils Kercherin ja Kira Kaipaisen luoma musiikillinen maailma soljuu ihollemme ja sen alle.

Nils ja Kira ovat aina seuranneet omia sisäisiä kompassejaan. He ovat maailmanmatkaajia ja valon kantajia, jotka seuraavat sielunsa kutsua.

He vievät meidät lyyriselle matkalle yhdistäen herkkiä koran tuottamia säveliä, akustisen kitaran sointuja, tarttuvia perkussiorytmejä sekä sielukasta ja runollista laulua.

Luonnostaan-festivaaleilla Nils ja Kira luovat meille uniikin elämyksen, jota et koe missään muualla!

OLEMME TASAVERTAISIA -TYÖPAJA la 17.8.

Miten mahtavaa! Saimme festareille mukaan Kaminun! Pääsemme nauttimaan Elinan ja Rubenin vahvasta osaamisesta lempeästä ohjauksesta lauantain perhekonstallaatiotyöpajassa! 

Tässä työpajassa tulemme tietoiseksi siitä, kuinka tulla parisuhteeseen tasavertaisena aikuisena, vapaana suvun taakasta. 

Ymmärrämme, että ennen parisuhteita on lapsuus, jonka aikana olemme oppineet parisuhteeseen tarvittavan rakkauden.

Kun sukuamme tai lapsuuden perhettämme ovat kohdanneet traumaattiset tapahtumat, ne luovat usein alitajuisia ajatus- ja toimintamalleja, jotka siirtyvät sukupolvelta toiselle ja vaikuttavat parisuhteen haasteiden taustalla.

Tässä kokemuksellisessa perhekonstellaatiotyöpajassa käymme läpi taakkasiirtymän vaikutusta parisuhteen ongelmien taustalla. 

Työpajassa voimme tiedostaa, tunnustaa ja vapautua hyvin alitajuisista, ylisukupolvisista ajatus- ja toimintamalleista, jotka luovat tai ylläpitävät haasteita parisuhteisiimme.

Työpaja tarjoaa meille mahdollisuuksia rakentaa suhteemme rakkauteen terveemmistä lähtökohdista käsin.

NAISEUDEN VOIMAN AKTIVOINTI la 17.8.

Viime vuonna suurta suosiota festareilla saanut Anastasian ja Hennan työpaja saa jatkoa, kun nämä upeat voimanaiset kokoavat jälleen energian pääteltassa lauantain alkuillassa!

Olet sydämmellisesti tervetullut aktivoimaan sislläsi olevan naiseuden voiman tässä korkeaenergisessä työpajassa!

Tämä on naisten yhteinen, räjähtävä, koskettava, vapauttava ja syvälle olemukseemme luotaava työpaja.

Se on heittäytymistä, toistemme kannattelua, liikettä, yhteyttä, syklistä naiseutta ja vapautumista!

Työpajassa pääset Anastasian ja Hennan ohjaamana antautumaan omalle naiseudellesi ja muistamaan sen, mitä naiseus parhaimmillaan on.

Tule mukaan sisko! Tätä et koe muualla!

LAULUJA LUONNONHELMOISTA la 17.8.

Festivaalin lauantai-iltapäivänä laulaja ja lauluntekijä Mari Vuoritie johdattelee meidät musiikillaan sisimpämme hoitavaan syvyyteen. Marin musiikin kautta pääsemme herkkään yhteyteen luonnonvoimien kanssa.

Mari on synnytellyt uutta soolotuotantoaan Ylikiimingin metsien suojassa, joen äärellä. Kappaleissa sukelletaan pimeyteen, valoon, hiljaisuuteen sekä elämän, kuoleman ja uudelleensyntymän sykleihin. 

Luontoemon lempeä hoiva hengittää Marin laulujen lävitse. Kohtaamme niissä naiseuden kaikki puolet iättömästä keijusta aina ikiaikaiseen eukkoon.

Marin musiikki muistuttaa meitä siitä, että tässä maailmassa on vielä sijaa herkkyydelle, kauneudelle sekä ajattomuudelle. Meillä herkillä kulkijoilla on lupa ja oikeus kulkea omassa rytmissämme sisäisen viisautemme johdattamina.

NATIVE AMERICAN -HUILUKONSERTTI la 17.8.

Miten upeaa alkuperäisosaamista ja -perinnettä saamme vieraaksemme Luonnostaan-festivaaleille, kun Lakota Longwalker tulee pitämään konsertin lavvossa!

Lakota Longwalker on Native American huilisti ja -soitinrakentaja, folk/rock/metal kitaristi, kivenveistäjä, helmikirjontakorujen artesaani ja opettaja.

Hän on ollut kahdesti ehdolla palkinnonsaajaksi sooloartistina Native American Music Awards -gaalassa.

Lakota on kotoisin Keetoowah (Cherokee) kansakunnasta, ja asuu Helsingissä. Hänen missiona on jakaa harvinaiseksi ja uhanalaiseksi muodostunutta Native American huilumusiikkia ja lisätä tietoisuutta siinä käytettyjen puhallinsoittimien muodoista.

Lakota elvytti sukupuuttoon kuolleen kivihuilurakennusmetodin, jonka alkuperä on Inka ja Lakota kansojen keskuudessa.

Hänen konserttinsa sisältää perinteistä Native American huilumusiikkia Pohjois- ja Etelä Amerikasta kunnioittaen pyhiä ja maallisia traditioita.

Konsertissa käytetään instrumentteja: Soidinhuilu, Cochiti Pueblo rumpu ja Inka panhuilu. Laulujen välissä keskustellaan kunkin huilutyypin perinteistä ja rakennusmenetelmistä sekä sen kulttuurisesta merkityksestä.

KANTELEMEDITAATIO su 18.8.

No nyt on Luonnostaan-festivaali syvästi omilla juurillaan, kun Erja Pätsi johdattelee meidät haltioitumaan kantelemeditaatiossa!

Kantelemeditaatio on saanut inspiraationsa vanhasta itämerensuomalaisesta kansanperinteestä. Se mistä nykyään puhumme flowna tai transsina, on vanhassa kanteleensoittoperinteessä nimetty hiljaiseksi haltioitumiseksi ja oman mahdin soitoksi. Kanteleen rauhoittava, värähtelevä sointi toimii välineenä kääntyä itseensä päin ja hiljentyä.

Työpaja alkaa pienellä perehtymisellä kanteleen saloihin. Jatkamme hengitys- ja rentoutumisharjoituksilla ja työpaja päättyy yhteiseen soittoon, kantelemeditaatioon. Sen äänimaisema on rauhoittava ja maaginen –  äänet värähtelevät sieluun saakka.

Aikaisempaa soittokokemusta ei tarvita, koska soittimena on viisikielinen kantele, josta jokainen pystyy saamaan kauniita ääniä. 

Voit ottaa mukaasi oman viisikielisen kanteleen, mutta voit myös lainata kanteleen Erjalta.

Ota työpajaa varten ota mukaasi oma joogamatto ja viltti.

Erja Pätsi on oululainen kansanmuusikko ja terveydenhuoltoalan ammattilainen. Hän on hyvin inspiroitunut suomalaisesta kansanperinteestä ja ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. 

Luonnostaan-festivaalin tarjoama kantelemeditaatio on harvinainen mahdollisuus päästä kokemaan itämerensuomalaisen kansanperinteen tarjoamaa tapaa uppoutua muuntuneeseen ja palauttavaan tajunnan tilaan hiljaisen haltioitumisen kautta.

VANNI su 18.8.

VANNI on kovassa nosteessa oleva, monitaiteellisia teoksia luova bändi. Keulahahmona esiintyy häpeilemätön ja hunajainen laulaja, sekä improvisaation ammattilainen Fanny Saarelainen. 

Bändi raivaa tietä yhdistäessään eri genrejä, lavarunoutta ja teatteritaidetta vaikuttavaksi kokonaisuudeksi. 

Keikan tanssittava groove luo hypnoottisen matkan lyyrisestä hiphopista ja soulista tymäkkään funkiin. 

Asenteelliset ja syvät tekstit puhuttelevat kuulijaa intohimon, rakkauden ja surun tunteista. 

Joka keikalla on myös improvisaatio osuus, jossa yleisö osallistetaan vaikuttamaan lavan tapahtumiin. VANNI tunnetaan kameleonttimaisena kollektiivina, johon kuuluu toistakymmentä muusikkoa. 

”Ulkoa suoraa raivorehellisyyttä, sisältä harvinaista herkkyyttä.”

ENSIKERTALAISTEN TYÖPAJA – PIENI KOHTAAMISTUOKIO la 17.8.

Oletko tulossa festareille yksin, ehkä ensimmäistä kertaa? Kutsuuko muiden festivaalivieraiden kohtaaminen ja uusiin mielenkiintoisiin kanssakulkijoihin tutustuminen? 

Nyt siihen on loistava tilaisuus, kun festivaalimme uusi ihana supervoima Minttu Kedrin pitää lauantaiaamuna Rauhanteltassa ensikertalaisten työpajan. 

Tämä työpaja luo kasvualustaa sille, että festarimatkallesi nivoutuu yhteenkuuluvuuden lempeää kannattelua ja merkityksellisten kohtaamisten tuomaa turvaa. 

Työpajassa pääset karistamaan jännityksen pölyjä harteiltasi ja luomaan pienten harjoitusten johdattelemana kaunista yhteyttä muihin festivaalin osallistujiin. 

Saat tästä työpajasta ihanan kannattelevan alun festivaalipäivälle ja ehdit hyvin mukaan kaikkeen muuhun ohjelmaan.

Olet sydämellisesti tervetullut työpajaan myös ystävän kanssa tai Luonnostaan-konkarina.

HOX! Työpaja alkaa jo klo 10. Ehdit siitä siis hyvin mukaan kaikkeen muuhun festariohjelmaan.

ECSTATIC DANCE pe 16.8.

Mikko Heikinpoika pistää meidän tanssimaan Luonnostaan-festivaalin perjantai-illassa niin, että saadaan festit kunnolla käyntiin!

Mikkolla on  syvä ja välitön yhteys transsiin tanssin kautta. Hän valitsee soitettavaksi musiikkia jolla hän luo ja ylläpitää tilaa, joka on luotettava, syvä ja eheyttävä. 

Mikko yhdistelee sekä omaa, että muiden tuottamaa musiikkia, seikkaillen eri tunnelmissa. Käymme tanssimatakallamme mm. Etelä-Amerikassa, Afrikassa ja kiertelemme pohjoisen pallonpuoliskon jylhissä tunnelmissa. 

Ecstatic Dance on vapaan ja ohjaamattoman tanssin muoto, joka keskittyy itseilmaisuun ja läsnäoloon musiikin ja vapaan liikkeen kautta. 

Ecstatic Dancessa ei ole ennalta määritettyjä koreografioita tai tapoja tehdä sitä “oikein”, vaan olet tervetullut liikkumaan ja tanssimaan juuri sellaisena kuin olet. 

Musiikki on monipuolista, kattaen monipuolisesti erilaisia genrejä ja rytmejä. Aloitamme ja lopetamme yhdessä alku- ja loppupiirissä.

LÄSNÄOLO – TIE RAUHAAN JA PARANEMISEEN pe 16.8.

Luento ja ryhmämeditaatio

Luonnostaan-festivaaliin WARM UP PARTYn avaa perjantaina klo 17:00 Antti Launonen! Olemme todella innoissamme siitä, että Antti halusi mukaan meidän festeille! Kiitos!

Antti on näyttelijä, motivaatiopuhuja, läsnäolo – ja vuorovaikutusvalmentaja sekä sisällöntuottaja. Festareilla hän pitää meille luennon läsnäolosta sekä ryhmämeditaation. 

Antin mukaan läsnäolo avaa meissä portit ikiaikaiseen viisauteen ja kaikki tieto on jo meissä. Meidän tulee ainoastaan päästää irti mielemme luomista kivuista ja rakkauden ja autuuden virtaus elämässämme on loputon!  

Aito läsnäolo vapauttaa tyhjää tilaa, johon elämänriemu pääsee vapaasti virtaamaan.

Antin työpaja kutsuu meitä palaamaan ikiaikaiseen luonnolliseen pyhään tilaan. Siihen tilaan, jonka me kaikki lapsena tunsimme. Meidän tarvitsee vain avata sydämemme, luopua tarpeettomista kantamuksista ja ottaa vastaan armollisuuden parantava voima!

Antin ohjauksessa saamme yhdessä luoda rakkaudellisen tilan heti festivaalin ensi minuuteista lähtien. Voimme turvallisesti antaa sisäisen valomme loistaa yhdessä koko viikonlopun –  kirkkaampana kuin koskaan!

SOUNDHEALING YIN su 18.8.

Sunnuntain iltapäivässä aina niin lempeä ja rakkaudellinen Tiina Lauriala ohjaa Hannalan yläkerrassa Soundhealing Yin joogan. Se on taatusti koko olemustamme hemmotteleva kokemus.

Tiina on kokonaisvaltainen hyvinvointitaitojen ohjaaja. Hänen ohjauksestaan voit aistia rauhantunteen, herkkyyden ja lempeyden. 

Tiinalle merkityksellistä on läsnäolo tässä hetkessä, sydänyhteyden vahvistaminen ja oman kehon viestien kuuntelu.

Soundhealing yinjoogassa pääsemme nauttimaan lempeistä yinjooga-asanoista ja harmonisista äänimaljojen soinnista. 

Äänimaljat rentouttavat mieltä ja kehoa ja samalla syventävät rauhallisten yinjooga-asanoiden vaikutusta. Tunnilla saat antautua rakkaudelliseen olemisen tilaan hoitavien äänten saattelemana.

PRIMITIIVIREFLEKSIEN PURKAMINEN JA HERMOSTON VAPAUTUS la 17.8.

Sanni-Mari Hintsala pitää meille lavvossa elävän tulen ääressä työpajan primitiivirefleksien purkamisesta. 

Lauantain työpajassa pääsemme kokemuksellisesti primitiivirefleksien äärelle. Käymme läpi yleisimpiä primitiivirefleksejä ja Sanni-Mari kertoo, miten ne aktiivisina vaikuttavat elämäämme. 

Pääsemme yhdessä ottamaan ensimmäisiä askeleita ylimääräisten refleksien sammuttamiseen.

Lavvoon mahtuu rajoitetusti osallistujia, mutta onneksi valoisa ja aina niin lempeä Sanni-Mari pitää myös toisen työpajan sunnuntaina. Siitä lisää myöhemmin tulevassa postauksessa.

EFT -TYÖPAJAT 1. la 17.8. ja 2. su 18.8.

Nyt on uudenlaista ohjelmaa tarjolla Luonnostaan-festivaaleilla! Festareila voi nyt tutustua myös EFT-menetelmään. Johanna Virolainen tulee pitämään kaksi EFT-työpajaa. 

Johanna on koulutettu EFT tapping kehomielimenetelmän ohjaaja. Vaikka itse menetelmä on tehokas, Johanna itse vannoo ohjauksissaan lempeyden nimeen.

Johannan intohimo auttaa muita EFT:tä hyödyntäen heräsi, kun hän sai itse menetelmästä avun mm. vaikea-asteiseen paniikkihäiriöön, jännittämiseen ja erilaisiin fyysisiin oireisiin.

Ensimmäisessä työpajassa Johanna johdattaa meidät käsittelemään ja päästämään irti sen hetkisestä stressistä ja huolesta sekä vahvistamme itsemme hyväksymistä EFT:tä hyödyntäen. (lauantai 17.8.)

Johanna työskentelee paljon esiintymisjännityksestä kärsivien kanssa, ja niinpä toisessa työpajassa pääsemme työstämään omaa esiintymisjännitystämme, oli kyseessä sitten palaverin pito, itsemme esittely vieraille ihmisille tai vaikkapa esiintyminen isommalle yleisölle. (sunnuntai 18.8.)

PERHEJOOGA HISSU HIIREN KANSSA su 18.8.

Olemme saaneet festareille mukaan myös Hissu Hiiren! Sunnuntaina on luvassa ihana koko perheen yhteinen joogahetki kun Tanja Kanniainen ja Hissu Hiiri pitävät perhejoogaa! Kiitos Tanja ja Hissu kun tulitte sulostuttamaan festarimme ohjelmistoa! 

Koko perheen jooga on helposti lähestyttävä hetki kaiken ikäisille, vauvasta vaariin. Perhejoogassa heittäydymme sadun ja mielikuvituksen maailmaan. 

Jooga-asanat ovat lapsille suunnattuja, helppoja liikkeitä, jotka vaihtelevat aktiivisista rauhallisiin. Perhejoogassa jokainen joogaa omalla täydellisellä tavallaan. 

Jooga-asanoiden lisäksi pysähdymme aistimaan ja havainnoimaan hengitystämme erilaisia leikkisiä harjoituksia apuna käyttäen. 

Perhejooga tarjoaa mahdollisuuden sekä kehon että mielen rauhoittamiseen. Lempeä ja leikkisä joogahetki antaa sinulle ja lapsellesi rauhoittumisen keinoja myös kotiin viemisiksi.

Perhejoogaan kaikki ovat tervetulleita. Voit osallistua myös ilman perhettä.

ELÄMÄNKUKKA -RYHMÄHOITO la 17.8.

Viimevuonna moni ihastui ikihyviksi festareilla järjestettyyn ryhmähoitoon. Ensi elokuussa pääsemme taas nauttimaan yhdessä eheytymisestä, kun Mai Lankinen pitää Elämänkukka -ryhmähoidon. 

Mai on kokenut intutiivinen energiahoitaja, Siddhakundaliini energiahoitaja, energiahoitajakouluttaja, tre- ja yinjoogaohjaaja. Main herkkyys on hänen vahvuutensa ja erityisesti selvätuntoisuutensa. 

Hän toimii luotettavana kanavana alkulähteen energialle luoden tilaa, missä turva on läsnä. Energiahoidoissa Main hoidettavat saavuttavat syvä rentouden tilan, missä eheytyminen pääsee alkamaan.

Elämänkukka -symboli kuvastaa ikuista rauhaa ja rakkautta kaikkien elävien olentojen välillä luomakunnassamme. Symboli kuuluu pyhään geometriaan, missä kaiken elävän uskotaan olevan osa jumaluutta. Luonnossa elämänkukka struktuuri esiintyy esimerkiksi monissa kasveissa. 

Pyhä geometria edustaa tasapainoa ja luomista. Se auttaa meitä yhdistymään universumiin ja puhdistumaan fyysisellä, emotionaalisella ja mentaalisella -tasolla.

Tässä ryhmähoidossa aktivoimme meissä jokaisessa energiatasolla jo olemassa olevaa elämänkukkaamme esille. Se luo meissä yhteyttä ihmisten, eläinten ja kasvien väille. 

Elämänkukan energian virtauksen aktivoituminen herättää meissä harmoniaa ja tyytyväisyyttä elämäämme kohtaan. Se vahvistaa meidän luoja-yhteyttä sekä luo merkittävää yhteyttä universumin energioihin ja kaikkeen olemassa olevaan.

Olet koko sydämestäni tervetullut Elämänkukka -ryhmähoitoon yhdistymään ja kokemaan ykseyttä luomakunnan kanssa. Se on meidän elävien olentojen yhteinen valoverkko, josta muodostuu koko universumin laajuinen elämänkukka.

AKROJOOGA -TYÖPAJAT 1. la 17.8. ja 2. su 18.8. (säävaraus)

Elokuussa päästään kokeilemaan akrojoogaa kun Eve ja Benja (FIN/CHI) tulevat pitämään meille kaksi akrojooga -työpajaa! Lauantain työpaja sisältää myös pienen näytöksen. Sunnuntain työpaja sijoittuu ulos, joten se toteutuu säävarauksella. 

Akrojooga on liikuntamuoto, joka yhdistää joogaa, akrobatiaa ja thai-hierontaa. 

Tässä työpajassa pääsemme tekemään hauskoja luottamusta lisääviä heittäytymisharjoituksia. Kokeilemme yksinkertaisia pariakrobatia asentoja turvallisesti sekä rentoudutaan lopuksi thaihieronnan keinoin. 

Akrojooga yhdistää ihmisiä, kasvattaa luottamusta itseen ja toisiin, luo yhteyttä henkilöiden välillä liikkeen, ilon ja leikin kautta

Akrojoogassa on pohjimmiltaan kyse kommunikaatiosta, yhteistyöstä ja hauskanpidosta ja tässä työpajassa jokainen pääsee kokeilemaan rajojaan ja nauramaan sydämensä kyllyydestä. 

Työpaja sopii kaikenikäisille, parillisille tai parittomille, myös ilman aikaisempaa kokemusta.

KULNING -KARJANKUTSUHUUTO -TYÖPAJA su 18.8.

Oletko haaveillut kajauttavasi ilmoille korkeita tai kovaäänisiä huutoja ja ikiaikaisia melodioita?

Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästää äänesi valloilleen ja opetella kutsuhuutotaitoja festarin sunnuntaissa kun Sini Koskelainen pitää meille Kulning -karjankutsuhuuto -työpajan!

Tässä työpajassa saat alkusysäyksen maagiseen skandinavialaiseen karjankutsuperinteeseen nimeltä ’kulning’, jonka ytimenä on alkuvoimainen äänenkäyttö ja viestintä! 

Kulning koostuu lyhyistä ja nasaaleista kutsuista ja melodisemmista korkeista kutsuista. 

Kulning juontaa juurensa keskiajalle ja on peräisin naisten paimentolaiskulttuurista. Alun perin sitä käytettiin mm. kutsumaan karja kotiin laitumelta, mutta nykyään siitä on kehittynyt oma ainutlaatuinen musiikkityylinsä.

Oppinsa tähän perinteeseen työpajan opettaja Sini Koskelainen on saanut mm. ruotsalaiselta kansanmuusikko-säveltäjältä Eva Runelta.

Huomaathan että sinun ei tarvitse olla laulaja osallistuaksesi tähän työpajaan, kaikki ovat tervetulleita! Työpaja alkaa lavvosta.

MIESTEN TYÖPAJA – HARMONIA JA VOIMA la 17.8.

Tätä pyydettiin viime vuonna ja nyt me sen teille voimme ilolla tarjoilla!

Lauantaina lavvossa, elävien tulien äärellä, alkaa ensimmäinen Luonnostaan-festivaalin miestentyöpaja kun JoogaVeli, Ville Tarpila tulee sen ohjaamaan. Kiitos kun tulet! 

Tämä työpaja tarjoaa miehille mahdollisuuden pysähtyä itsensä äärelle tutkimaan hienovaraista tasapainoa herkkyyden, jämäkkyyden, avoimuuden ja määrätietoisuuden välillä. 

Helposti lähestyttävät mindfulness ja fyysiset harjoitukset yhdistettynä ryhmän energiaan tarjoavat osallistujille väyliä pohtia sitä, miten he ilmentävät omaa maskuliinisuuttaan. 

Työpajassa tutkailemme sitä, miten seistä vakaasti omien arvojen ja valintojen takana samanaikaisesti ylläpitäen hellää ja myötätuntoista lähestymistapaa kun kohdatessamme itsemme, muut ja maailman ympärillämme.

ILMAVIRTA AVAJAISMUSIIKKI la 17.8.

Viime kesänä meidät totaalisesti hurmasi Teemu Pyhtilän ja Mikko Tammisen soittamat mystiset sävelet. Nyt saamme vihdoin kuulla lisää tätä paikallista helmeä!

ILMAVIRTA on Teemun ja Mikon virtaavaa improvisaatiota huilulla ja udulla soitettuna. Yhtyeen musiikissa yhdistyvät udun syvät ja loiskahtelevat rytmit sekä natiiviamerikkalaishuilujen lumoava ja salaperäinen sointi. 

Tämä Hailuotolainen duo on syntynyt vuonna 2023 ja sen esityksessä soivat huilut ovat soittajan itse valmistamia. Teemu myös esittelee valmistamiaan huiluja festareilla. Tartu tilaisuuteen, jos haaveenasi on paikallisena käsityönä huolella ja rakkaudella valmistettu huilu.

YLIVIREISEN HERMOSTON VAPAUTUS su 18.8.

Tässä työpajassa Sanni-Mari auttaa meitä huomaamaan, jos olemme olleet liian kilttinä ja sopeutuneet itsemme kustannuksella kaikenlaisiin tilanteisiin.

Pysähdymme pohtimaan, imemmekö helposti muiden tunnetilat itseemme ja aistimmeko herkästi ympäristön. Sanni-Marin mukaan hermostotasolla kaikki tällainen voi aiheuttaa melkoisen ruuhkan. Se taas voi oireilla meissä kuormituksen tunteena, uupumisena, stressinä ja ahdistuksena, joka ei tunnu helpottavan.

Työpajassa pureudutaan siihen, miten voimme luoda lisää tilaa hermostoomme ja helpottaa kuormitustilaamme.

Tässä työpajassa voit turvallisesti päästää irti miellyttämisestä ja vapauttaa tilaa hermostoosi.

LUE SIELUNSUUNNITELMAASI -TYÖPAJA su 18.8.

Tätä sielumme janoaa! Upea valonlähettiläs, Inga Söder tulee festareille pitämään unohtumattoman työpajan oman sielunsuunnitelman kuulemisesta.

Tässä värähtelyäsi nostattavassa työpajassa tutustutaan sielusi suunnitelmaan energiatyöskentelyn avulla.

Meillä jokaisella on intuitio, korkeamman minämme ohjaus ja johdatus. Se johdattaa meitä aina ja lakkaamatta valitsemaan meidän korkeimman mahdollisen potentiaalimme. Johdatuksen ainoa tehtävä on viedä sinua niitä askelia kohden, jotka ovat kirjattuna sielusi suunnitelmaan.

Sielunsuunnitelma on sinun itsesi valitsema kartta juuri tähän inkarnaatioon. Sen tehtävä on varmistaa, että opit niitä sielullisia ominaisuuksia, mitä olet halunnutkin tulla tähän elämään oppimaan.

Sielunsuunnitelman seuraaminen vie sinua aina eteenpäin parempaan elämään, yhteyteen ja yhteisluomiseen. Hyvien asioiden manifestoiminen elämääsi on helpompaa, kun olet tehnyt oman osuutesi sielunsuunnitelmasi toteuttamiseksi.

Intuition ääni voi joskus olla hiljainen ja vaikeasti kuultavissa arjen kiireen ja hälyn keskellä. Työpajassa aktivoimme sielutähti ja maatähti chakrojasi, jotta sielun suunnitelmasi ääni kirkaistuu.

Työpajassa Inga opettaa sinulle kaksi erilaista tapaa kommunikoida sielusi kanssa, jotta elämäsi suunnista tulee helpommin luettavia ja kuljettavia.

Ulkopuolisen ohjauksen tarve vähenee, sillä luet itse universumin sinulle kirkkaasti antamia suuntaviittoja päivittäisessä arjessasi.

Tunnistat helpommin sinulle kuuluvat asiat ja osaat välttää sinulle kuulumattomia asioita energiaasi säästäen, sillä osaat suunnistaa suoraan ja rohkeasti sinulle oikeita asioita kohden.

AMBIENT SIESTA la 17.8.

Jarno Vallin ambient siesta antaa meille hetken rauhoittua keskellä kuuminta festivaalihuumaa!

Kerää siis herkut piknik matollesi ja ota hyvä asento. Nautitaan yhdessä Jarnon Luonnostaan-festivaalille luomasta ambient kokonaisuudesta. 

Jarno on oululaislähtöinen musiikin tekijä, jonka intohimona ovat erilaiset äänimaisemat. Jarnoa inspiroi luonto, mutta myös kaupungin syke ja molemmat elementin seikkailevat myös Jarnon luomissa musiikkimaailmoissa. 

Jarnon luoma ambientmusiikki on omaleimaista, monipuolista ja helposti lähestyttävää. Löydät Jarnon tekemää musiikkia esimerkiksi Soundcloudista!

TRANSFORMATIIVINEN ÄÄNIMATKA su 18.8.

Aah mitä herkkua meille festarisunnuntaina tarjoillaan kaan, kun voimme laskeutua Meri Nikulan korkeaenergisen äänimatkan virtaukseen.

Merin parantava ääni ja energia koskettaa, fyysisesti ja henkisesti, avaten meidät uusille oivalluksille elämässämme.

Kanavoitu, kerroksellinen laulu, shamaanirummut ja kristallimaljat vievät meidät sisäiselle matkalle sielujemme maisemaan. 

Merin lävitse virtaava energia on hyvin puhdasta ja korkeavärähteistä. Samalla elävä yhteys maahan juurruttaa ja on valtava voiman lähde.

Tässä hyvin kirkkaan ja samalla erittäin fyysisen energian kanavassa yhteys syvään ytimeesi, omaan fyysiseen ja henkiseen keskukseesi, luovuuden kehtoon, puhdistuu ja aktivoituu.

ORGANIC FLOW su 18.8.

Festarin viimeinen päivä starttaa Elementtien teltassa joogalla, kun Balin upeus Anu Karoliina pitää meille Organic Flow -työpajan.

Tässä embodied-tyyppisessä somaattisessa joogaflowssa voit virrata omaan tahtiisi tai pysähtyä sen äärelle, mikä on juuri sinulle tärkeää.

Voit keskittyä tuntemaan kuinka luomisvoima tanssii lävitsesi jatkuvana virtana ja tuntemaan kaiken mikä haluaa tulla näkyväksi – valosi ja varjosi.

Työpaja sisältää meditatiivista joogaa, joka virtaa vapaaseen liikkeeseen sallivassa ilmapiirissä. Tule sukeltamaan itseesi sellaisena kuin olet!

SOINTUKYLPY la 17.8.

Saamme festareille Tiina Laurialan pitämään kaksi huikeaa tuokiota Hannalan idyllisessä yläkerrassa!

Tiina on kokonaisvaltainen hyvinvointitaitojen ohjaaja. Hänen ohjauksestaan sekä olemuksestaan voi aistia rauhantunteen, herkkyyden ja lempeyden. 

Tiinalle merkityksellistä on läsnäolo tässä hetkessä, sydänyhteyden vahvistaminen ja oman kehon viestien kuuntelu.

Lauantain sointukylvyssä pääsemme Tiinan johdattelemana syvärentouttavalle matkalle ääni- ja kristallimaljojen, gongin, merirummun ja koshien luomaan maailmaan. Harmoninen äänimatka hoitaa ja rentouttaa niin kehoa, mieltä kuin sieluakin.

VAPAA RUMPUPIIRI la 17.8.

Lauantai-iltana lavvossa, elävien tulien ääressä, Mari Vuoritie johdattaa meidät yhteiseen rummuttelu ja lauluhetkeen. 

Rumpupiirissä luodaa yhdessä intuitiivinen rytmi- ja äänimatka. Se on askel yhteiseen voimapiiriin, jossa rummuttelu tuo meidät oman sielumme, toistemme sekä kaikkeuden äärelle. 

Luomme yhdessä turvallisen ja hoivaavan tilan sille, mikä haluaa tulla ilmaistuksi.

Rumpupiirissä voimme asettaa myös intentioita. Voit pyytää rummutuksella elämääsi voimaa, tukea sekä vahvistusta ja myös kiittää ja juhlistaa elämää.

Annamme sielujemme virtailla, soida ja leikkiä. Mitään erityistaitoja et tarvitse, tuo vain itsesi, äänesi ja rumpusi ja luodaan kokemus yhdessä. 

Halutesssi voit jäädä lavvoon soittamaan pidemmäksikkin aikaa aina klo 22 saakka.

MIESTEN JOOGA la 17.8.

JoogaVeli, Ville Tarpila ohjaa lauantaina Villa Hannalan yläkerrassa miehille myös oman joogatunnin!

Riippumatta siitä oletko notkea kuin kissa vai jäykkä kuin laskettelumono tämä kaikille miehille avoin joogatunti tarjoaa iloa, valoa ja muutaman yllättävän asanan, jotka saattavat saada sinut kyseenalaistamaan elämänvalintojasi! 

Nappaa joogamattosi mukaan ja tule avaamaan kehoa ja sydäntä rennosti miehisessä seurassa!

Tietoa festivaalista

TAPAHTUMAPAIKKA

Festivaalialueena toimii Villa Hannalan tunnelmallinen pihapiiri Oulun Hietasaaressa (Kahvelitie 1, 90510 Oulu). Ohjelma sijoittuu vanhan pitsihuvilan tiloihin, isoon festivaalitelttaan  sekä nuotioalueelle.

OSOITE: Kahvelitie 1, 90510 Oulu

PAIKALLE PÄÄSY

Bussi numero 15 tulee festivaalialueen portille. Pysäkki Kahvelitie E

Oulussa pyöräily-yhteydet ovat hyvät ja suosittelemme pyöräilemään festivaaleille. Autojen parkkeeraus mahdollisuuksista ilmoitamme myöhemmin. 

RUOKA

Villa Hannalan ravintolassa on tarjolla festivaaliväelle maukasta ja terveellistä ruokaa sekä herkkuja koko festivaalin ajan. Lisäksi illalla on tarjolla myös yöpalaa! 

 JUOMAVESI

Löydät vesipisteen festivaalin kartasta. Kartta julkastaan kesällä 2024

RANNEKKEEN VAIHTO

Rannekkeen vaihto tapahtuu festivaalin pääsisäänkäynnillä infoteltalla, jossa me festivaalin henkilökunta otamme sinut avosylin vastaan ja sähköpostissasi olevaa lippukuittia näyttämällä saat ranteeseen oman festarirannekkeen, jolla pääset halutessasi poistumaan alueelta ja palaamaan helposti takaisin.

LAPSET

Festivaali on ikärajaton. Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. 7-16 vuotiaat alennettuun hintaan.  Lasten lipuista tulossa lisätietoa pian.

VIDEO JA VALOKUVAUKSESTA

Tapahtumassa on paikalla video- ja valokuvaaja ja materiaalia voidaan jatkossa hyödyntää tapahtumamarkkinoinnissa.

PÄIHTEET

Tapahtuma on päihteetön.

MAJOITUS

Festivaalilla on useita eri yhteistyökumppaneita lähellä oleviin majoittajiin alekoodeineen. Alta löydät lisätietoa majoitustarjouksista!

EA

Festivaalialueella on ensiapupiste, josta löydät apua vahingon sattuessa. Sijainti löytyy kartasta.

MITÄ MUKAAN

 • itsellesi mukavat vaatteet joogata, työpajailla ja tanssia illalla 
 • säiden mukaan (ja Suomen kesän yllättäessä) sopivaa varustusta
 • muistiinpanovälineet tärkeitä oivalluksia varten
 • vesipullo 
 • joogamatto 
 • villasukat
 • viltti nurmikolla hengailuun tai viileyden sattuessa illan työpajoihin
 • kuitti ostoksesta, joka toimii lippunasi rannekkeen lunastuksessa
 • taskulamppu tai puhelin sitä varten kun palaat autolle pimeässä pe ja la iltana
 • jos haluat rummutella nuotiolla niin voit ottaa myös oman rummun 
 • sinut itsesi, juuri sellaisena kuin olet
 • avointa mieltä & iloa

Majoitusvaihtoehdot!

Hostel Cafe Huvila

Upea ja idyllinen Hostel Cafe Huvila tarjoaa jopa -20% alennuksen hostel majoittujille koodilla LUONNOSTAAN24.  Alennus on voimassa 15.–18.8. Tee varauksesi pian. Paikkoja tähän uniikkiin yöpymiseen on vain vähän! (1 km Villa Hannalasta)

Nallikari tarjoaa monipuolisia majoitusmahdollisuuksia. Kampanjakoodilla LUONNOSTAAN24 saat -15% alennuksen päivän hinnasta. Alennus on saatavilla myös uusista Aalto-huoneistoista. Tarjous ovat voimassa 16.–18.8.2024 tapahtumaan osallistuville. Tapahtumahinta on varattavissa 2.8. saakka saatavuuden mukaan. Tarjoukseen ei voi yhdistää muita alennuksia, eikä hintaa sovelleta kolmannen osapuolen kautta tulleisiin varauksiin. (1 km Villa Hannalasta)

https://hostelhuvila.stay.at/

 

Nallikari 

Nallikarin Caravan-asiakkaat saavat -3 € alennuksen paikkamaksusta. Henkilömaksu on normaalihintainen Tapahtumahintainen tehdään ennakkoon. Saat alennusvarauksen suoraan vastaanotosta koodilla LUONNOSTAAN2024. Ilmainen peruutus 7 vrk:tta ennen tuloa. Peruutusmaksu tämän jälkeen 50% varauksen kokonaisarvosta tai vähintään yhden vuorokauden hinta. Tarjoushintaiset varaukset maksetaan varausvaiheessa. Varauksen peruuntuessa maksu hyvitetään. Hox! Nallikarissa on myös telttapaikkoja. (1 km Villa Hannalasta)

Luonnostaan festivaalilla on keskustan sykkeessä sijaitsevaan Sokos Hotel Arinaan majoituskiintiö 16–18.8.2024. Se sisältää 15 kpl Standard huoneita yhdelle tai kahdelle. Varaus tulee tehdä 2.8. mennessä ja alennuksen saa tunnuksella BLUONNOSTAAN. (3 km Villa Hannalasta)

https://nallikari.fi/

 

Sokos Hotel Arina

Sokos Hotel Arinan huonehinnat ovat 150 eur Standard yhden hengen huone / yö ja 170 eur Standard kahden hengen huone / yö. Huonehintaan sisältyy runsas hotelliaamiainen, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja ALV. (Pidätämme oikeuden ALV muutokseen) Huonehintaan sisältyvät S-Card –kanta-asiakaskortin edut. Huoneet ovat käytössänne tulopäivänä klo 15.00 jälkeen ja ne tulee luovuttaa lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00.

Kiintiöstä tehdyt huonevaraukset on vahvistettava luottokortilla tai maksettava varausvaiheessa. Sokos Hotel Arina suosittelee varauksen tekoa puhelimitse tai netissä. Kiintiöstä tehdyn yksittäisen huonevarauksen viimeinen kuluton peruutuspäivä on 7 vrk ennen tulopäivää. Jokainen majoittuja vastaa itse omista majoituskuluistaan. 

www.sokoshotels.fi

Osta liput ennakkoon festivaalikaupasta!

LIPPUJEN HINNAT

PE+LA+SU

 • 1.5.–15.8. 150€
 • Ovelta 185€

PE & LA

 • 1.5.–15.8. 125€
 • Ovelta 145€

LA & SU

 • 1.5.–15.8. 135€
 • Ovelta 155€

PÄIVÄLIPUT 1.5.-15.8.2024 / ovelta

 • PE 50€ / ovelta 60€
 • LA 88€ / ovelta 100€
 • SU 60€ / ovelta 70€