HYVÄN OLON JA YHTEISÖLLISYYDEN JUHLA

Luonnostaan
-festivaali
16.-18.8.2024
Villa Hannalassa

Neljännen kerran järjestettävää Luonnostaan-festivaalia juhlitaan taas Oulun Hietasaaressa Villa Hannalan pihapiirissä 16.-18.8.2024.

Festivaali on ihana hyvän olon & yhteisöllisyyden juhla, joka yhdistää hyvinvoinnin ja luonnon ainutlaatuisella tavalla kaupungin sykkeessä. 

Festivaali muuttuu kolmipäiväiseksi ja aloitamme perjantaina huikeilla warmup-partyilla! Ohjelma julkaistaan keväällä 2024 ja luvassa on livemusiikkia, joogaa, inspiroivia luentoja & työpajoja, herkullista ruokaa sekä innostavaa ja maadoittavaa hyvän olon energiaa. 

Tule elokuun ihaniin juhliin kuulemaan upeita artisteja, tunne maa & luonto kaupungissa, löydä sisäinen voimasi, heittäydy luovuudelle ja tanssille, kukoista ja iloitse yhdessä 300 muun festivaalivieraan kanssa.

Lipunmyynti on alkanut ja pääset hankkimaan koko viikonlopun liput (pe-la-su) parhaaseen hintaan 119€!

 

Säkenöivät artistimme 2023!

Tätä kaikkea liput sisältävät

ORGANIC FLOW -TYÖPAJA lauantai

Anu Karoliina on suomalaislähtöinen, kansainvälistynyt joogaopettaja ja auringon lapsi. Hän asuu ja opettaa joogaa Balilla, mutta käy kesäisin Suomessa. Anu ohjaa joogaa kehotietoisuudesta ja kokemuksellisuudesta käsin. Hänen opetustyylinsä on intuitiivinen, virtaava ja salliva. Anua inspiroi non-dualistiset tantriset opetukset ja hänen suurin kutsumuksensa on viedä Sinut omalle lähteellesi, kosketuksiin oman autenttisen olemuksesi kanssa. 

Luonnostaan-festivaaleilla meillä on huikea tilaisuus kokea yhdessä kuuma tuulahdus Balilta! Pääsemme Anu Karoliinan ohjattaviksi Organic Flow -työpajassa!!!

Meissä kaikissa virtaa sama alkuvoima, prana. Organic Flow työpajassa voit Anun ohjauksessa kokea elämänvoimasi kirkkaasti ja syvemmin. Tässä embodied-tyyppisessä joogaflow harjoituksessa voit virrata oman hengityksesi tahdissa tai pysähtyä sen äärelle mikä on juuri sinulle tärkeää. 

Voit keskittyä tuntemaan kuinka elämä tanssii lävitsesi jatkuvana virtana. Työpaja sisältää meditatiivisia jooga-flow elementtejä, jotka lomittuvat vapaaseen liikkeeseen sallivassa ilmapiirissä, johon olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

PALAUTUMISEN HETKI -TYÖPAJA lauantai

Annika Penttinen on Palautumisohjaaja®, joka ohjaa palauttavaan liikkeeseen perustuvia palautumisohjelmia ja toteuttaa palautumiskartoituksia ja -valmennuksia.

Annikasta palautuminen on mielenkiintoinen prosessi, koska se on hermostoperäistä eli sitä ei voi suorittaa. Hän on itse löytänyt palautumisen keinot sekä keho- ja luontoyhteyden ja saanut niiden avulla muutettua suorittamiseen keskittynyttä elämäntapaansa. Nyt Annika haluaa auttaa muita palautumaan nykypäivän elämäntavan aiheuttamista kehon ja mielen kuormituksista sekä voimaan paremmin arjessa.

Luonnostaan-festivaaleilla voimme antautua Annikan lempeään ohjaukseen. Palautumisen hetki on kehollinen työpaja, jossa pääsemme matkalle parasympaattisen hermostomme tilaan.

Työpajassa palauttava liike, lempeys, luonnollisesti virtaava hengitys sekä musiikki aktivoivat hermostoa palautumaan.

Anna hetki omalle hyvinvoinnille ja tule palautumisen työpajaan! Luodaan yhdessä läsnäolon tila, levollinen mieli ja mahdollisuus parempaan uneen.

Mukaan tarvitset oman alustan, viltin ja halutessasi myös tyynyn sekä rennot vaatteet.

MAAYHTEYDEN VAHVISTAMINEN -TYÖPAJA lauantai

Mai Lankinen on intutiivinen energiahoitaja, Siddha Kundaliini energiahoitaja ja TRE ohjaaja. Mai on tehnyt jo useita vuosia energiahoitoja. Hän on nähnyt, että meissä kaikissa on paranemisen voima.

Maapallolla ja kaikessa elävässä, kuten myös ihmisessä, virtaa luonnollinen sähköinen impulssi. Kehon koskettaessa maata yhdistymme samalle sähkötaajuudelle maaplaneetan kanssa ja luomme vahvan maayhteyden. Ollessamme yhteydessä maahan, yhdistymme maaplaneetan sykkeeseen, joka on luontainen olemisen tilamme ja missä eheytyminen voi alkaa.

Festivaaleilla pääsemme Main maadottavaan työpajaan, jossa rakennetaan vahva maayhteys tasapainon saavuttamiseksi. 

Maadoitus edesauttaa kaikkia toimintoja kehossamme. Sydän toimii paremmin, hengitys on tehokkaampaa, verenkierto helpottuu, lymfakierto paranee, stressi vähenee ja lihaksiston jännitystilat laukeaa, kun sykimme samaan tahtiin maaplaneetan kanssa.

Mai ohjaa meille visualisaation avulla meditaation, jossa yhdistymme juuriemme kautta maaplaneettaan ja tulemme osaksi luonnon sähköistä impulssia. 

Tule kanssamme juurtumaan tasapainoiseksi osaksi maaplaneetan sykettä! Opitaan yhdessä menetelmiä joilla voimme vahvistaa maadoistustamme itsemme ja koko maailman hyväksi!

PELTOKURKI DUO lauantai-ilta

Siskoja, mutta ei siskoja. Peltokurki on kahden lauluntekijän Anna Peltomaan ja Emma Kurkisen muodostama symbioottinen duo. Tekijäkaksikon taika perustuu vahvoihin lauluharmonioihin ja kykyyn tarkastella maailmaa herkkyyden kautta.

Kipeän kauniit maailmat ja järkähtämätön läsnäolo tekevät yhtyeestä väkevän kokemuksen niin levyltä kuin livenä. Suomalaisessa mytologiassa kurkea on pidetty taivaankannen kannattajana ja niin myös Peltokurki kykenee ottamaan kuulijansa lohduttavasti siipien suojaan.

Luonnostaan-festivaaleilla saamme keinua Peltokurjen sielukkaan musiikin voimaannuttamana elokuisen lauantai-illan maagiseen tunnelmaan.

LUONNOLLISESTI NAINEN & KUUKAUTISKIERTO -TYÖPAJA sunnuntai

Jennika Salmelan erityisosaamista on naisen hormonitoiminnan tunteminen. Hän toimii puhujana ja kouluttajana ympäri Suomea. Hän on auttanut jo yli 1000 naista tasapainottamaan hormonitoimintaansa, hoitamaan kuukautisterveyttään ja munasarjojen monirakkulaoireyhtymää (PCOS) sekä avautumaan naiseudelleen täysin luonnollisin keinoin.

Jennikan työpajassa tulet pääsemään yhteyteen luonnollisen sinuutesi kanssa. Kohtaat luomisvoimasi ja ymmärrät, kuinka voit tukea koko naiseuttasi sekä kuukautiskiertoasi luonnollisin keinoin. Työpajassa olet itsesi äärellä, joten ei haittaa vaikka sinulla olisi lääkityksiä. Kaikki lähtee sinusta itsestäsi. 

Päätämme yhteisen hetkemme kohtumeditaatioon, jonka avulla saat integroitua juuri sinulle tärkeät asiat itseesi.

Olemme ylpeitä ja iloisia saadessamme upean Jennikan osaamisen myös Luonnostaan- festivaaleille! Kiitos Jennika!

LAULU, MANTRAT, ÄÄNIMALJAT JA TAIKAPÖLY lauantai ja sunnuntai

Agnes on muusikko, joogaopettaja ja Äitimaan lapsi! Hän on valon ja rakkauden lähettiläs, korkeavärähteinen kosmopoliitti, joka on kiertänyt maailmaa keräten mukaansa tarinoita ja taikapölyä meille kaikille jaettavaksi.

Agnesin henkinen polku on vuosien varrella voimistunut erityisesti joogan, yrttitietouden ja äänimaljojen kautta. Agnes on lapsesta asti kasvanut yrttilääkinnän ja musiikin parissa. Hän on kouluttautunut joogaohjaajaksi sekä energiahoitajaksi ja hoitanut ihmisiä Suomessa jo lähes viidentoista vuoden ajan suurella rakkaudella, viisaudella ja lempeydellä. 

Luonnostaan-festivaaleilla Agnes on mukana tuottajana ja yhtenä Äitimaan kirkkaana valona laulaen, soittaen ja meistä hellästi huolta pitäen. Tule kokemaan Agnesin ihanat mantrat ja äänimaljat lauantain ja sunnuntain joogassa sekä hänen maagiset laulut heti avajaisista alkaen aina sunnuntai-illan viimeisiin hetkiin asti!

ECSTATIC DANCE lauantai

Mikko Heikinpoika on muusikko, DJ ja pedagogi. Tanssin kautta Mikolla on syvä ja välitön yhteys transsiin. Valitsemallaan musiikilla Mikko luo ja ylläpitää kosmista tilaa, joka on luotettava, syvä ja eheyttävä. DJ-seteissään hän yhdistää sekä omaa, että muiden tuottamaa musiikkia, seikkaillen eri genreissä ja tunnelmissa.

Tätä Ouluun saapuvaa Ecstatic-Dance mahdollisuutta et halua missata! Luonnostaan-festivaaleilla Mikko kuljettaa meidät lauantai-iltana aina Etelä-Amerikan rytmeistä Afrikan kautta Pohjoisen pallonpuoliskon jylhiin maisemiin unohtamatta modernia bassomusiikkia. Annetaan villin rytmin viedä meidät maailman ääriin ja takaisin! TULE, TANSSITAAN YHDESSÄ!!!

JOOGA JA ÄÄNIMALJAT lauantai ja sunnuntai

Tiina Lauriala on kokonaisvaltainen hyvinvointitaitojen ohjaaja. Hänen ohjauksestaan voi aistia rauhantunteen, herkkyyden ja lempeyden. Tiinalle merkityksellistä on läsnäolo tässä hetkessä, sydänyhteyden vahvistaminen ja oman kehon viestien kuuntelu. Näitä hän korostaa ohjatessaan joogaa ja äänimaljarentoutuksia. 

Luonnostaan-festivaaleilla saamme levollisin mielin antautua Tiinan lempeään ohjaukseen sekä joogassa että äänimaljojen parissa molempina festivaalipäivinä.

TARINOINTIA JA RUMMUTTELUA NUOTIOLLA lauantai (säävaraus)

Hannu on itseoppinut mystikko ja shamaani. Hän on valmistanut shamaanirumpuja jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. 

Luonnostaan-festivaaleilla Hannu tarinoi tulistelupakalla ja saattaapa kysyä rummulta neuvoa, jos sinulla on mieltäsi kovasti vaivaava kysymys. Tervetuloa viihtymään ja rauhoittumaan Hannun ja hänen rumpunsa seuraan nuotiolle. Nuotiolla on rumpuja myös yhteiseen soitteluun. Huomaathan, että työpajalla on säävaraus, rummut eivät soi sateella.

HYVINVOINNIN KEHÄ – JA NAISEUDEN VOIMA -TYÖPAJAT lauantai ja  sunnuntai

Henna Perkkiö on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja (Int Health Coach®) ja oululainen yrittäjä, jonka missiona on auttaa naisia löytämään rauha ja vapaus elää omannäköistä elämää, aitona omana itsenään ja omaa polkua kulkien.

Hennaa inspiroi se, kuinka pienillä teoilla ja itsensä äärelle pysähtymisellä on mahdollista saada aikaan isoja muutoksia omassa elämässä. Oman uupumustaustan vuoksi Hennalle on tärkeää palautumisen ja tasapainon löytäminen elämässä, ja se oli yksi suurimmista syistä aikoinaan palata takaisin juurilleen pohjoiseen 14 vuoden jälkeen.

Luonnostaan-festivaaleilla Henna on mukana yhtenä tuottajista. Lisäksi Henna pitää meille kaksi ihanaa työpajaa, joissa pääsemme nauttimaan Hennan lempeästä läsnäolosta sekä energisestä ja rohkaisevasta ohjauksesta. Tule voimaantumaan ja vapautumaan yhdessä aurinkoisen Hennan ja muiden festivaalivieraiden kanssa! Tehdään elämämme ihmeet mahdolliseksi!

TUOHITYÖPAJA lauantai

Tuomas Marttila-Tornio on Ylikiiminkiläinen perinteisten käsitöiden taituri. Kiinnostus luontoon, perinteisiin sekä kädentaitoihin on johdattanut Tuomaksen valmistamaan tuohesta erilaisia käyttö ja koriste-esineitä. 

Tuohi on kestävä, luonnollinen ja ainutlaatuinen materiaali, joka taipuu yhtälailla perinteisiksi ja nykyaikaisiksi tuotteiksi!

Luonnostaan-festivaaleilla pääsemme lumoutumaan Tuomaksen kädentaidoista. Tutustumme tuoheen käsityömateriaalina ja saamme ite kokeilla tuohen työstämistä.

INTUITIIVINEN TAIDEPAJA lauantai ja sunnuntai

Silja Nurmimäki on luonnossa viihtyvä taiteilija. Hän maalaa intuitiivisesti virtauttaen sydämestään sitä tietoa, mitä juuri siinä hetkessä tarvitsee. Silja kokee, että maalaaminen tapahtuu yhtä aikaa hänessä itsessään ja samalla koettu rakentuu myös teokseksi hänen kätensä kautta. Siljalle luovuus on luottamista omaan sisäiseen viisauteen, joka ylittää järjen ja ajattelun.

Siljan mukaan luovuudessa maalatessa on hauskinta se, että meistä jokainen osaa sen. Se taito on meissä sisään rakennettuna. Kun olimme lapsia, käytimme luomisvoimaa leikkiessä, maalatessa, puhuessa, laulaessa antautuen luomisen ilolle.

Luonnostaan-festivaaleilla Silja ohjaa lauantaina ja sunnuntaina intuitiivisen taidepajan jossa pääsemme tunnustelemaan yhteyttämme omaan sisäiseen luovuuteemme. Työpajassa Silja kannustaa meitä päästämään irti kontrollista ja täydellisyyden tavoittelusta. Hän ohjaa meitä antautumaan itse maalaamisen upeaan kokemukseen. Hän rohkaisee huomaamaan, että maalaus voi antaa tekijälleen jonkin uuden odottamattoman kokemuksen tai näkökulman.

ENERGIATYÖSKENTELY -TYÖPAJA lauantai

Energiatyöskentelyn avulla Inga Söder on oppinut kuuntelemaan sydäntään ja sielunsa ohjausta. Ingan missio on tuoda energiatietoisuus kaikkien saataville. 

Ingan mukaan energiatyöskentely on somaattista kehoon laskeutumista. Siinä herätetään kehon energiakeskukset aistimaan, jotta voimme saavuttaa ja kokea uusia ulottuvuuksia. Tunnemme konkreettisesti, miten olemme moniulotteisia olentoja ja tunnistamme energioiden eri laatuja sekä integroimme niitä energiakehoihimme ja arkeemme. 

Luonnostaan-festivaaleilla meillä on yhdessä upea mahdollisuus oppia energiatyöskentelystä valoisan ja lempeän Ingan ohjauksessa. Inga auttaa meitä avautumaan siihen, kuinka otamme vastuun omasta energiastamme. 

Työpajassa voimaannut, opit ilmentämään korkeavärähteistä puolta itsestäsi ja löydät iloa ja rauhaa elämääsi. Antaudu omalle korkealle värähtelylle Luonnostaan-festivaaleilla!

AVAJAISMUSIIKKI lauantai

Muusikot Jonna Konttinen ja Agnes yhdistävät taitonsa ja luovat meille herkän avajaismusiikin joilla Luonnostaan-festivaali voi elokuussa 2023 startata uudelle tietoisuuden tasolle rakkaudessa, valossa ja syvässä yhteydessä toistemme kanssa! 

Tule kokemaan Luonnostaan-festarit Oulussa ensimmäistä kertaa! Tästä alkaa uusi tarina, pohjoisen omasta hyvinvointifestivaalista! Tämä on ihmisten välisen yhteyden ja rakkauden sekä maayhteyden ilosanoma!  

Annetaan Jonnan ja Agnesin vapauttaa tämän festivaalin henki! 

Tule luomaan kanssamme uutta yhteyttä, iloa ja valoa!

AMBIENTMUSIIKKIA lauantai ja sunnuntai

Jarno Valli on Helsingissä asuva oululaislähtöinen musiikintekijä. Jarnon intohimo ovat äänet. Missä tahansa Jarno liikkuu, hän keskittyy äänimaisemaan. Musiikkiinsa Jarno saa inspiraatioita luonnosta, mutta myös Helsingin öisiltä kaduilta. Jarnon luoma ambientmusiikki on omaleimaista, monipuolista ja helposti lähestyttävää. 

Luonnostaan-festivaaleilla pääsemme kellumaan Jarnon soljuvien ambient kokonaisuuksien äärellä molempina festivaalipäivinä. Tätä elämystä et halua missata!

ÄÄNIMALJARENTOUTUS JA YINJOOGA lauantai

Tämä upea kaksikko tuntee toisensa jo usean elämän varrelta. He ovat sielunsiskoja ja kommunikaatio heidän välillään tapahtuu sydämen tasolla. Agnes ja Tiina ovat kulkeneet yhtä matkaa henkistä polkua. Heillä on takanaan yhteisiä koulutuksia, retriittejä ja tapahtumia. Kun sielujen yhteys on vahva, yhteinen ohjaaminen on harmonista ja lempeää.

Luonnostaan-festivaaleilla pääsemme kokemaan Tiinan ja Agnesin taianomaisen yin-joogan mantrojen ja äänimaljojen siivittämänä. Tällaista kehon ja sielun nautintoa on harvoin tarjolla. Tule kokemaan jotain ainutlaatuista! Anna sielullesi siivet!

YHTEINEN KANSANTANSSIHETKI sunnuntai

Sofia Timonen on oululainen tanssinopettaja. Hän on työskennellyt monien eri ryhmien kanssa niin kansantanssin kuin muidenkin tanssinlajien parissa.

Kansantanssihetkessä päästään tutustumaan sekä kansanomaisen paritanssiin että perinteisiin tansseihin. ”Kansanomainen paritanssi on minulle rakasta, sillä siinä korostuvat lajille ominaiset yhdessä tekeminen ja parin välinen kommunikaatio.” Aikaisempaa kokemusta kansantanssista et tarvitse! Annetaan tanssin viedä!

KANSANMUSIIKKIYHTYE RÄLLÄ sunnuntai

Rällä on oululainen kansanmusiikkiyhtye, joka soittaa arktisen arjen sävyistä nousevaa suomalaista kansanmusiikkia juurevalla, svengaavalla ja tanssittavalla tyylillä.

Taidokkaan ja spontaanin soiton keskiössä on muusikoiden välinen kommunikaatio, jolloin sovitukset syntyvät usein hetkessä. Parhaimmillaan tekeminen on silloin, kun tekeminen on yhteistä tanssijoiden kanssa! 

Luonnostaan-festivaaleilla Rällä napauttaa pakettiin meidän rakkaan festarin soittamalla meille sunnuntain viimeisenä esiintyjänä. Tule kanssamme tanssimaan, nauramaan ja hulluttelemaan Rällän tahtiin!

SISÄINEN MATKA OMAAN VOIMAAN lauantai

Elina Saariniemi on energiahoitaja, joka ammentaa luontoyhteydestä jokapäiväisessä elämässään. Energiahoitajana Elina haluaa auttaa ihmisiä vahvistamaan ja syventämään yhteyttä sisimpäänsä, omaan luontoonsa, ja voimaan sitä kautta paremmin.

Luonnostaan-festivaaleilla Elina vie festivaalivieraat rummutuksen siivittämänä sisäisin aistein koettavalle matkalle, syvään yhteyteen oman sisäisen voimansa ja luontonsa kanssa. Tällä matkalla laskeudumme rauhallisen puheen avulla syvään rentouden tilaan, niin että sisäisen voimamme rakkaudelliset viestit voivat eri muodoissaan tulla koetuiksi.

Matkan aikana informaatio voi tulla sisäisinä kuvina tai ääninä, symboleina, emootioina, kehotuntemuksina tai kirkkaina ajatuksina. Voit kokea myös vahvoja energiavirtauksia.

Lämpimästi tervetuloa sisäiselle matkalle omaan voimaan!

MITÄ HENGITYS ON -LUENTO & HENGITYS KEHOSSA -TYÖPAJA lauantai ja sunnuntai

Pinja Seljamo on HoitavaHengitys -menetelmän kautta perehtynyt tutkittuun tietoon ja kokemukseen nojautuvaan oppiin hengityksen merkityksestä hyvinvoinnillemme. Pinja kokee, että kaiken hyvinvoinnin takana on oikea, levollinen, toimiva ja hyvää oloa antava hengitys. Hän haluaa jakaa oppimaansa käytännön tietoa hengittämisen yhteydestä hyvinvointiimme ja kuinka voimme vahvistaa toimivaa hengitystä arjessamme.

Luonnostaan-festivaaleilla meillä on harvinainen mahdollisuus pysähtyä yhdessä pohtimaan avoimessa ja keskustelevassa ilmapiirissä sitä, mitä kaikkea hyvä hengitys voi olla. Opimme äänentuoton ja hengityksen yhteydestä. Tarkastelemme sitä, missä kaikkialla kehossa hengitys ja ääni liikkuvat ja mitä hengittäessä kehossamme fyysisesti tapahtuu. Pinja kertoo meille myös tunteiden vaikutuksesta äänentuotantoon.

Työpajassa Pinja haluaa tuoda kaikkien osallistujien käyttöön erilaisia hengityksen ja äänen kanssa tehtäviä harjoitteita, omaa kehoa kuunnellen. Tule, opitaan yhdessä hengityksestä, voidaan paremmin ja loistetaan valoamme maailmaan!

ÄÄNIMALJARENTOUTUS sunnuntai

Tiina Honka on yksi festivaalin tuottajista ja sen maayhteys. Tiinalle luonto ja erityisesti metsä ovat pyhiä paikkoja. Tiina elää siitä tiedosta, että tämä vihreä keidas on meillä vain lainassa. Se on rakkaudella meille annettu, jotta voimme luoda ja ilmentää elämässämme rakkautta, rauhaa ja harmoniaa kaiken elävän kanssa. 

Tiinan haave on omavaraisuus, tasapaino luonnon kanssa sekä maailmassa ilmenevän rakkauden kasvu. Hänen visionsa ja tavoitteensa ulottuvat tämän kehollisen elämän yli tulevaisuuteen. 

Luonnostaan-festivaaleilla Tiina auttelee käytännön asioissa ja osallistuu myös omalla äänimaljasetillä sunnuntain äänimaljarentoutukseen.

KIINALAISEN LÄÄKETIETEEN LÄHESTYMISTAPOJA ERI VAIHOIHIN -LUENTO sunnuntai

Maaret on pitkän linjan hyvinvointiyrittäjä, jolla on monipuolinen tausta erilaisista hyvinvointia lisäävistä menetelmistä. 

Luonnostaan-festivaaleilla Maaret kertoo meille kiinalaisen lääketiteen lähestymistavoista eri vaivoihin sekä avaa meille sitä, miten akupunktion ja akupainannan avulla voidaan hoitaa eri sairauksia. Luennon aikana meillä on mahdollisuus esittää Maaretille kysymyksiä ja keskustella kiinalaisen lääketiteen filosofiasta.

Säkenöivät artistimme!

Palvelut, joita voit ostaa festivaalin aikana

ENERGIAPUHDISTUS ELI KUNTOUTUS,  SINULLE JA KOTIISI lauantai ja sunnuntai

Riitta Konttila eli Helmi-Varpu on opiskellut Esko Jalkasen oppeja vuodesta 2009 alkaen Tiina Lindholmin johdolla. Käytyään varpukoulun vuonna 2012 Riitta löysi kutsumuksensa ja koki, että nyt hän pystyy todella auttamaan asiakkaitaan. 

Luonnostaan-festivaaleilla sinulla on upea mahdollisuus tutustua Riitan energiamitttaukseen. Energiamittauksessa Riitta mittaa varvun avulla energioitasi ja puhdistaa niitä. Mittauksessa saat tietää bioenergiakenttäsi eli elämänvoimakenttäsi koon ja hivenainevarantosi prosentteina. 

Riitta myös tutkii ja tarvittaessa korjaa energioita kodistasi ja sen ympäristöstä ja poistaa haitallisen G-säteilyn kodistasi. Samalla Riitta voi myös puhdistaa esimerkiksi työpaikan, koulun tai mökin energiat, jos niin haluat.

Riitta voi tutkia varvun avulla myös eri elämänalueilla olevia mahdollisia vaikeuksia ja poistaa energian virtausta estäviä tekijöitä.

Energiapuhdistuksen hinta: 25min / 35€ (norm.65€ etänä)

Käy varaamassa aikasi hoitokontilla ja tule kokemaan varvun voima!

KOE KEHOSI KYKY PARANTAA – kalevalaisen jäsenkorjauksen näytehoitoja, lauantai 

Kehollamme on uskomaton kyky parantaa itse itsensä, kun sitä hieman autamme. Tule kokemaan lempeän mobilisaatiohoidon vaikutukset kehoosi ja mieleesi! 

Iida Tapio on kalevalainen jäsenkorjaaja, joka löysi tiensä hoitomuodon pariin 5 vuotta sitten ja ihastui saman tien sen monipuolisuuteen. 

Kalevalainen jäsenkorjaus on pehmeä mobilisaatioon perustuva kehohoito, jolla on pitkä historia kansanperinteessämme. Hoidon tavoitteena on auttaa kehoa takaisin luontaiseen tilaansa kivuttomasti, lempeästi ja tehokkaasti. 

Hoidossa keskitytään tukirakenteiden virheasennoista aiheutuvien kiputilojen juurisyyn selvittämiseen ja niiden lievitykseen pehmeällä pehmytkudoskäsittelyllä. Hoito on turvallista ja siinä edetään aina hoidettavan kehon luontaisia liikeratoja kuunnellen. 

Luonnostaan-festivaalien vierailla on etuoikeutettu mahdollisuus vastaanottaa kalevalaisen jäsenkorjauksen yksilönäytehoitoja lauantaina klo 15:00 –18:00. Hinta: 20 eur / 20 min. 

Piipahda hoitokontilla varaamassa aikasi etukäteen! Muistathan nesteyttää kehoasi tarpeeksi ennen hoitoon saapumista. 

Lempeitä hoitokokemuksia!

AKUPAINANTA NÄYTEHOITOJA sunnuntai

Olemme saaneet festivaaleille Maaret Markuksen mukana kiinalaisen lääketieteen opiskelijoita. He tekevät harjoitustöinä akupainantaa, jolla voidaan hoitaa esimerkiksi niskan ja hartioiden jännityksiä. 

Tule vastaanottamaan tämä upea mahdollisuus saada ymmärrystä oman hyvinvointisi tukemiseen sekä kokemaan lempeä kosketus akupainantaan!

Näytehoito 10-15min / 10€

KORTTITULKINTOJA lauantai ja sunnuntai

Ursula on astrologi, korttitulkitsija ja esoteerikko. Ursula tarjoaa tulkintoja, jotka ovat yhdistelmä muinaista ja modernia astrologiaa, Tarot kortteja ja intuitiota.

Amerikkalaisen aviomiehen tavattuaan suomalainen Ursula päätyi asumaan New Yorkiin ja oli töissä Wall Street:in liikemaailmassa yli 20 vuotta, mutta alkoi kaipaamaan sisältöä ja merkitystä elämään. Ursula opiskeli astrologiaa ja esoteerisia taiteita amerikkalaisten opettajien kanssa ja muutti Lappiin aviomiehensä kanssa. Ursula on sertifioitu astrologi ja sertifioitu oraakkeli-opas. Ursula on myös opiskellut meditaatiota Tiibetin Buddhalaisten opettajien kanssa lähes 20 vuoden ajan.

Tule kuulemaan Ursulan korttitulkinta Luonnostaan-festivaalien huvimajalla la klo 13–19 tai su klo 12–18. Tulkinnan hinta 15min / 30€. (vain korttimaksu)

Ohjelma

Osta liput ennakkoon festivaalikaupasta!

Ole nopea ja lunasta omasi 200 muun festivaalivieraan kanssa!

Tietoa festivaalista

Tapahtumapaikka

Festivaalialueena toimii Villa Hannalan tunnelmallinen pihapiiri Oulun Hietasaaressa (Kahvelitie 1, 90510 Oulu). Ohjelma sijoittuu vanhan pitsihuvilan tiloihin, isoon festivaalitelttaan  sekä nuotioalueelle.

 

Ruoka

Hannalan kahvilassa on myynnissä herkullista kasvisruokaa ja kalakeittoa. Kombucha-baarista voit ostaa virvokkeita sekä välipaloja.

 

Lipun lunastaminen

Sähköpostiisi saapuvalla kuitilla saat lunastettua lipun paikanpäältä festivaalin info-pisteestä. 

Lipun hintaan kuuluu pääsy festivaalialueelle sekä vapaa osallistuminen ohjelmaan. Ennakkomyynnin loputtua on lippuja saatavilla ovelta, mikäli niitä on jäljellä.

 

Lapset

Festivaali on ikärajaton. Lasten liput -50% (7-15 -vuotiaat) ja alle 7-vuotiaat pääsevät festivaaleille ilmaiseksi vanhemman mukana. Lapsille ei ole ohjelmistossa erikseen suunniteltua ohjelmaa, mutta voit osallistua ohjelmaan vapaasti lapsen kanssa. Festivaalialueella on pieni lasten puuhanurkka.

Ota mukaan

Nauttiaksesi ohjelmasta maksimaalisesti, ota mukaan oma jooga-matto sekä sään mukaisesti riittävästi lämmintä vaatetta, ehkä vilttikin.

 

Video-ja valokuvauksesta

Tapahtumassa on paikalla video- ja valokuvaaja ja materiaalia voidaan jatkossa hyödyntää tapahtumamarkkinoinnissa.

 

Päihteet

Toivomme tapahtuman olevan päihteetön.